Soul & Chakra Healing ♦ Soulretrieval

 
Soul Healing is een healingvorm waarbij verschillende, elkaar aanvullende methodes gecombineerd worden: Reconnective Healing, Chakra healing, Journey werk, Mediamiek werk en Soulretrieval. Hierdoor ontstaat een krachtige, bevrijdende, verlichtende en zelfs makkelijke manier van loslaten en transformeren van oude blokkades en pijnpunten. Het werk is o.a. gebaseerd op de manier van werken van sjamaan en wetenschapper Alberto Villoldo.


Marion Gulpers van Focus Transformatie helpt je de focus te verleggen van je emotionele,  mentale en fysieke manier van leven naar een zielsgestuurd ontwikkelingspad. Het bevrijden van oude vastgehouden energetische patronen die je tegenhouden om je volle potentie in het nu te leven, zorgt voor de doorstroom van de informatie van je Hoger Zelf, je pure Lichtziel.


De blokkades en pijnpunten kunnen verbonden zijn met oude kindstukken maar ook met vroegere incarnaties die niet geheel verwerkt en doorleefd zijn. De energie van de vorige manifestaties van je ziel kleeft dan als het ware aan je huidige geïncarneerde ziele informatie en vertroebelt of blokkeert zelfs de diepere verbinding met het huidige leven. Dit kan zich tonen als patronen die bijzonder hardnekkig zijn en die je maar niet kunt loslaten ook al heb je inmiddels veel bewustzijn op die patronen. Je ervaart grote tegenstellingen in jezelf: alsof er op een bepaald niveau sprake is van een soort gespletenheid. Je lijkt dan wel 2 verschillende personen en ervaart dat je niet altijd helemaal jezelf bent en daardoor verder komt in het leven.
Ook kan het voorkomen dat er een lijn en verbinding ligt met voorouder energie.  Je hebt dan blijkbaar een thema door te werken dat al in de generaties vóór jou is opgepakt en nog niet is verwerkt en doorleeft. Het feit dat je in dit leven bewustzijn krijgt op dit thema, maakt dat je klaar bent om het los te laten en het terug te geven aan de oorsprong.  


Mijn manier van werken met Soul Healing is zo krachtig omdat ik je niet alleen mentaal, emotioneel en energetisch begeleid, maar je tevens ondersteun met mijn mediamieke kwaliteiten waardoor ik de oude ziele energie door mij heen kan laten transformeren en naar het licht kan brengen. Zo is er een mogelijkheid tot bevrijding op alle niveaus en kun je krachtiger en meer authentiek in het leven staan. En vanaf nu alléén jouw eigen zielepad volgen en jouw potenties gaan manifesteren zonder daarin tegengehouden te worden door krachten van vroeger.


Mail voor vragen of het maken van een intake of een sessie naar focus@mariongulpers.nl

 

© Marion Gulpers


 


webdesign lenaluna | CMS cmsimple